Alles wat je 'moet' weten over de vernieuwde Kia Picanto

Geplaatst op: 05/04/2024 Alles wat je 'moet' weten over de vernieuwde Kia Picanto

Kia Picanto: vernieuwd en rijker uitgerust dan ooit, vanaf € 18.995

De vernieuwde Kia Picanto is groot nieuws in het segment van de compacte auto’s. Naast de elektrische modellen is de Picanto een van de best verkopende modellen van Kia in verschillende regio’s wereldwijd. Ook in Nederland behoort hij al vele jaren tot de top in zijn segment. Bij Fase Autobedrijven zijn we razend enthousiast over de vernieuwde Picanto.

‘Opposites United’ design

De vernieuwde Kia Picanto valt direct op met zijn het nieuwe ‘Opposites United’ design. Het compleet opnieuw ontworpen front komt met nieuwe bumpers en kenmerkende grille, scherp getekende voorschermen en een nieuwe motorkap. De koplamplijnen lopen nu door tot aan de luchtinlaten en met de optionele LED-koplamen en LED-dagrijverlichting kun je jouw compacte Kia visueel transformeren tot en extra brede bolide.

Vier uitvoeringen

We beginnen natuurlijk met de meest luxe en unieke uitvoering van de Picanto: de nieuwe GT-Line. Die maakt indruk met zijn sportieve designaccenten, een extra grote ‘tiger nose’ grille en 16” diamantgeslepen velgen. Van binnen valt hij op met zijn unieke stuurwiel en stoere zwarte bekleding. Hij is nóg rijker uitgerust dan de andere uitvoeringen en biedt bijvoorbeeld de dodehoekassistentie en een schuif/kantel zonnedak.  

Het basismodel, de Picanto DynamicLine, is standaard al voorzien van onder andere airconditioning, navigatie, Kia Connect en Live services, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Ook is hij uitgerust met de autonome rijstrookvolgassistentie en de autonome noodremassistentie met voetganger- en fietserdetectie. Niet eerder was het basismodel zó rijk uitgerust als bij de DynamicLine.

De DynamicPlusLine vult de al rijke standaarduitrusting aan met full LED-koplampen, met LED-richtingaanwijzers, privacy glass, lichtmetalen velgen, een USB-C aansluiting achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-richtingaanwijzers. 

De nieuwe ExecutiveLine biedt daarbovenop luxe features zoals verwarmde voorstoelen, stuurwielverwarming, climate control, een smart key met start/stopknop en een draadloos oplaadstation voor smartphones.

Nu te bestellen vanaf € 18.995

Genoeg uitvoeringen om uit te kiezen, dus ga je voor de DynamicLine, DynamicPlusLine, ExecutiveLine of de GT-Line? De vernieuwde Kia Picanto arriveert eind juni in onze showroom, vanaf € 18.995.

Bij Fase Autobedrijven houden we je graag op de hoogte van de vernieuwde Kia Picanto. Liever een occasion? Ook dat kan! Bekijk hier onze voorraad.