Cookieverklaring

Fase Autobedrijven
Curieweg 11
2408 BZ Alphen aan den Rijn
Nederland
 
faseautobedrijven.nl
persoonsgegevens@faseautobedrijven.nl
 

1. Algemeen

A. Verschillende soorten cookies

  1. Fase Autobedrijven gebruikt verschillende cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen door de browser van jouw computer, tablet of smartphone.
  2. Er bestaan verschillende soorten cookies:
    1. Functionele cookies zijn cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, zo kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Ook kunnen wij hiermee onze website en onze dienstverlening via de website optimaliseren.
    2. Analytische cookies van derden. Deze cookies kunnen jouw surfgedrag bijhouden. Deze cookies worden geplaatst wanneer er gebruikt wordt gemaakt van analytische dienstverleners, zoals bijvoorbeeld Google Analytics.
    3. Tracking cookies worden door een externe partij geplaatst. Door het lezen van de cookies herkent de adverteerder jou bij een bezoek aan een site waarbij hij eveneens is betrokken. Als je verder surft, kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Deze cookies kunnen ook jouw surfgedrag bijhouden waardoor een zeer specifiek profiel door deze partijen kan worden opgebouwd. Dit profiel kan zo gedetailleerd zijn dat er sprake is van een persoonsgegeven.

B. Cookievoorkeuren wijzigen

  1. Jouw cookie-instellingen zijn bij het eerste bezoek aan onze website door jou zelf ingesteld. Alle niet functionele cookies zijn per categorie te weigeren. Plaatsing van cookies, anders dan functionele of anonieme analytische cookies, vindt alleen plaats na een actieve handeling door jou als bezoeker. Je kunt jouw instellingen op ieder moment wijzigen via onze website.

C. Grondslag van de gegevensverwerking

  1. Functionele cookies: De grondslag voor het verwerken van functionele cookies is het gerechtvaardigd belang van Fase Autobedrijven. De grondslag "gerechtvaardigd belang" is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub f van de AVG. Het belang van Fase Autobedrijven is gebaseerd op de behoefte om een goede werking van de website te waarborgen. Het belang van de gebruiker bij het behoud van zijn of haar privacy wordt echter niet overschreden, aangezien functionele cookies geen persoonlijke gegevens verzamelen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld marketing of andere doeleinden.
  2. Analytische en tracking cookies: De grondslag voor het verwerken van analytische en tracking cookies betreft de gegeven toestemming aan Fase Autobedrijven. De grondslag is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub a van de AVG. Dit artikel bepaalt dat de verwerking van persoonsgegevens alleen is toegestaan als de betrokkene hiervoor zijn of haar ondubbelzinnige toestemming heeft gegeven. De gevraagde toestemming geeft jou als gebruiker controle over jouw persoonsgegevens en biedt transparantie over hoe deze gegevens worden gebruikt.

2. Cookieoverzicht

A. Cookienaam, cookie type, cookie doeleinde en de bewaartermijn

  1. De website van Fase Autobedrijven maakt gebruik van verschillende soorten cookies welke zijn weergegeven in onderstaande tabel.
  2. In totaal zijn er op faseautobedrijven.nl 44 verschillende cookies aanwezig. De volgende cookies kunnen bij een bezoek aan de website van Fase Autobedrijven op de harde schijf van de bezoeker worden geplaatst:

B. Cookietabel

Naam Type(s) Cookies Bewaartermijn
DoubleClick Tracking test_cookie Einde sessie

DoubleClick gebruikt cookies om de bezoeker, ook op andere websites te herkennen voor advertentiedoeleinden. Door middel van tracking kunnen gepersonaliseerde advertenties worden aangeboden. Tevens kan het gedrag van de bezoeker bij de gepersonaliseerde advertentie worden onderzocht. Door middel van deze cookie kan jouw gedrag in kaart worden gebracht.

Facebook Tracking _fbp 3 maanden
Facebook Tracking c_user Einde sessie
Facebook Tracking xs Einde sessie

Facebook gebruikt verschillende cookies. Verzamelde gebruikersgegevens worden specifiek aan de gebruiker of het apparaat aangepast. De gebruiker kan ook buiten de geladen website worden gevolgd waardoor een beeld ontstaat van het gedrag van de bezoeker

Google Tracking __Secure-3PAPISID Einde sessie
Google Tracking __Secure-3PSID Einde sessie
Google Tracking __Secure-APISID Einde sessie
Google Tracking __Secure-HSID Einde sessie
Google Tracking __Secure-SSID Einde sessie
Google Tracking _gcl_au 3 maanden
Google Tracking 1P_JAR Einde sessie
Google Tracking APISID Einde sessie
Google Tracking HSID Einde sessie
Google Tracking NID Einde sessie
Google Tracking SAPISID Einde sessie
Google Tracking SID Einde sessie

Deze cookies worden geplaatst door Google. Ze worden gebruikt voor analytische doeleinden en voor de verzameling van gegevens over het gebruik van Google-diensten. Deze inzichten stellen zowel Google als de website-eigenaar in staat om de dienstverlening en website te verbeteren. Google gebruikt de verzamelde gegevens eveneens voor gebruikt voor persoonlijke advertentiedoeleinden. De interacties en voorkeuren worden per bezoeker opgeslagen. Deze gegevensverwerking vindt plaats in de Verenigde Staten van Amerika.

Google Analytics Analytisch _ga 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_018PSLHC38 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_2RYWKVC4EW 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_GNBVPWNREG 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_KGWW25S0CZ 2 jaar
Google Analytics Analytisch _ga_ZSV4N4PBMF 2 jaar
Google Analytics Analytisch _gat_UA-10039618-10 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gat_UA-10039618-17 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gat_UA-10039618-18 Einde sessie
Google Analytics Analytisch _gid 23 uur
Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics. Met deze cookies krijgen we een beter beeld van het gedrag van de bezoeker op de website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op de website verbeterd.
Hubspot Tracking __hssc Einde sessie
Hubspot Tracking __hssrc Einde sessie
Hubspot Tracking __hstc 6 maanden
Hubspot Tracking hubspotutk 6 maanden

De _hstc cookie van Hubspot is de belangrijkste cookie voor het volgen van bezoekers. Het bevat het domein, user tracking tokenk, de eerste tijdstempel (eerste bezoek), de laatste tijdstempel (laatste bezoek), de huidige tijdstempel (dit bezoek) en het sessienummer (stappen voor elke volgende sessie).

Deze cookie houdt de sessies bij. Dit wordt gebruikt om te bepalen of HubSpot het sessienummer en de tijdstempels in de __hstc cookie moet verhogen. Wanneer HubSpot de sessiecookie wijzigt, wordt de cookie _hssrc ingesteld om te bepalen of de bezoeker zijn browser opnieuw heeft gestart.

De cookie messageutk wordt gebruikt om bezoekers te herkennen die  chatten via de chattool. Als de bezoeker de site verlaat voordat hij/zij als contactpersoon wordt toegevoegd, wordt deze cookie gekoppeld aan de browser. Het zorgt er ook voor dat de chattool de conversatiegeschiedenis kan laden.

Cookie hubspotuk wordt gebruikt om de identiteit van een bezoeker bij te houden. Deze cookie wordt aan HubSpot doorgegeven bij het indienen van het formulier en gebruikt bij het ontdubbelen van contacten.

Hubspot (functional) Functioneel __cf_bm Einde sessie
Site Cookies Functioneel acalltrackerreferrer Einde sessie
Site Cookies Functioneel excludecalltracking Einde sessie
Site Cookies Functioneel PHPSESSID Einde sessie

Deze cookies houden ingevoerde gegevens op de website bij, zodat het gebruik van de website makkelijker is voor de gebruiker. Hierbij kan worden gedacht aan inloggegevens, gegevens die worden ingevuld op formulieren en het opslaan van voorkeuren.

YouTube Tracking CONSENT 2 jaar
YouTube Tracking DEVICE_INFO 6 maanden
YouTube Tracking VISITOR_INFO1_LIVE 6 maanden
YouTube Tracking YSC Einde sessie

Dit zijn cookies die door YouTube worden geplaatst om het gedrag van bezoekers te analyseren. Er wordt een YouTube-video op de site gezet en wanneer de gebruiker deze bekijkt komt er informatie vrij.

3. Google Analytics

A. Google

  1. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het ongetwijfeld bij jou bekende bedrijf Google. Deze cookies maken deel uit van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe jij als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.
  2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Fase Autobedrijven heeft hier geen invloed op.
  3. Je kunt hier lezen op welke manier Google jouw persoonsgegevens gebruikt en voor welke doeleinden deze worden ingezet.

B. Privacy-instellingen

  1. Door middel van deze cookieverklaring informeren wij jou over het gebruik van dit type cookie.
  2. Fase Autobedrijven heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten.
  3. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd maar jouw IP-adres is daarbij niet gemaskeerd zodat jouw locatie wel herleidbaar blijft.
  4. Wij hebben Google toestemming gegeven om de verzamelde gegevens te delen met overige producten of diensten van Google (zoals o.a. Adwords, DoubleClick).

4. Websites van derden en wijzigingen

A. Deze cookieverklaring is niet van toepassing

  1. Op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Het is voor Fase Autobedrijven niet mogelijk om te garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige wijze omgaan met jouw persoonsgegevens.
  2. Raadpleeg altijd de privacyverklaring van deze websites alvorens van deze websites gebruik te maken.
  3. Deze cookieverklaring kan worden gewijzigd. Bij wijziging zal je opnieuw worden gevraagd om jouw akkoord voor de plaatsing van de gewijzigde cookies. De huidige versie van deze cookieverklaring is 20240228.

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

A. Jouw rechten

  1. Je hebt het recht om:
    1. jouw persoonsgegevens in te zien;
    2. een verzoek tot correctie van gegevens in te dienen;
    3. een verzoek te doen minder gegevens door ons te laten verwerken;
    4. verwijdering van jouw gegevens aan te vragen;
    5. jouw gegevens te laten overdragen aan iemand anders en,
    6. een klacht in te dienen zoals verder is beschreven in artikel 6.
  2. Mocht je vragen of opmerkingen over de gegevensverwerking van Fase Autobedrijven hebben, stuur dan een verzoek naar persoonsgegevens@faseautobedrijven.nl .
  3. Fase Autobedrijven wil er zeker van zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan. Daarom vragen wij je vriendelijk om, tezamen met jouw verzoek tot inzage, correctie of verwijdering, een kopie van jouw identiteitsbewijs mee te sturen. Ter bescherming van jouw privacy verzoekt Fase Autobedrijven je om in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.
  4. Fase Autobedrijven zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

6. Klachtrecht

A. Interne behandeling

  1. Wanneer je klachten hebt over de wijze van verwerking van (persoons)gegevens helpt Fase Autobedrijven je graag om deze in onderling overleg uit de wereld te helpen. Richt jouw klacht voor behandeling in eerste instantie tot persoonsgegevens@faseautobedrijven.nl.

B. Autoriteit Persoonsgegevens

  1. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie over jouw klachtrecht vind je op de website via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens