Dag 2022, hallo 2023!

Geplaatst op: 22/12/2022 Dag 2022, hallo 2023!

We wensen je: iets goeds, geluk, veel liefde, gezondheid, veilige kilometers, rijplezier….

Kortom net zo’n topjaar als Kia.

Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf gedurende het afgelopen jaar.
Uiteraard verwelkomen we je ook in 2023 graag in onze showrooms en werkplaatsen.

Merry Christmas & proost op het nieuwe jaar!

Namens het team van
Fase Autobedrijven

 

Kia de nummer 1 positie van Nederland?
Kia is op weg naar de nummer één positie in Nederland. Een belangrijke pijler onder het succes van het merk is de Ceed. Dit is de nummer 1 in het C-segment. Aanvullend komt dit succes door de verkoop van de Picanto en de Niro. De Kia EV6 pakte de titel ‘Auto van het Jaar 2022’. En Kia Niro scoorde 5 sterren op alle veiligheidsonderdelen bij de strenge Euro NCAP veiligheidstests. Kia timmert dus flink aan de weg. O wat vieren we feest als Kia de nummer één positie in Nederland pakt!

Op naar een mooi jaar!
Kia werkt ook in 2023 aan een duurzame toekomst. In de ontwikkelingen van volledig elektrisch rijden loopt Kia voorop. Wist je dat elektrisch rijden over een looptijd van 5 jaar gezien altijd voordeliger is dan een fossiele brandstofauto? De overheid helpt hierbij met een subsidie voor elektrische auto’s in 2023. Daarnaast worden auto’s steeds slimmer. Wist je dat je via een volwaardig stopcontact in de Kia EV6 bijvoorbeeld jouw kerstverlichting kan laten branden?

Service
Vol trots staan wij achter het merk dat we verkopen. Nog altijd hebben we onze service hoog in het vaandel staan. Wat niet wegneemt dat we afgelopen jaar mede door langere levertijden op auto’s en onderdelen en door krapte op de arbeidsmarkt soms voor uitdagingen kwamen te staan. Toch deden we iedere dag weer ons stinkende best om het autobedrijf te zijn waar men graag zaken mee doet. Het is fijn dat onze klanten begrip hadden voor de situatie en we alsnog een gemiddelde klantenboordeling van een 9+ behaalden. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en in het merk Kia gedurende het afgelopen jaar. Ook in 2023 zijn we je weer graag van dienst, hopelijk tot snel!