De Gelimiteerde Kia Niro Style Edition

Geplaatst op: 18/05/2017 De Gelimiteerde Kia Niro Style Edition

Profiteer nu van de zeer aantrekkelijk aangeklede Kia Niro Style Edition. Met onder andere lederen bekleding, 7”Full Map navigatiesysteem met achteruitrijcamera, TomTom Live, Android Auto & Apple Carplay en nog veel meer. De Niro Style Edition is uniek met een gelimiteerd aantal van 120.

 Kies je favoriete kleur

De Kia Niro Style Edition is standaard uitgevoerd met metallic lak. Hierin heb je de keuze in de kleuren Gravity Blue, Aurora Black Pearl, Platinum Graphite, Snow White Pearl, Metal Stream en Deep Cerulean Blue.

De Kia Niro is de eerste crossover hybride in het C-segment. Een unieke auto die praktische eigenschappen en het design van een crossover koppelt aan de hoge efficiency van een hybride. De parallelle hybride aandrijving omvat een 1,6-liter GDI benzinemotor met directe brandstofinjectie, een lithium-ion polymeer batterijpakket en een 32 kW sterke elektromotor. Via een 6-traps DCT automaat met dubbele koppeling worden de voorwielen aangedreven. De Niro heeft een zeer laag brandstofverbruik (3,8 l/100km – gecombineerd volgens New European Driving Cycle) en een uitstoot van slechts 88 g/km.

Hoog aandeel zakelijke kopers
Inmiddels zijn er al ruim 1500 Kia Niro’s verkocht in Nederland. Daarmee is de Niro een doorslaand verkoopsucces. Van de afgeleverde Kia Niro’s is 46 procent gekocht door particulieren en 54 procent door zakelijke kopers. Tot op heden lag bij het overige modelgamma de verdeling tussen particulieren en zakelijke klanten juist omgekeerd; 57% van de kopers is particulier en 43% zakelijk.  

Ontdek meer over deze Niro Style Edition bij Fase Autobedrijven. De voorraad is slechts beperkt en het aanbod zeer scherp, dus wees er snel bij! Neem contact op met een van onze verkopers via verkoop@faseautobedrijven.nl of bel: 0182 - 200 202.