De gloednieuwe Kia Niro staat in onze showroom

Geplaatst op: 06/07/2022 De gloednieuwe Kia Niro staat in onze showroom

Ontdek de nieuwe Kia Niro 

Het best verkochte model van 2021 én 2020 is volledig vernieuwd. Kom kennismaken in onze showrooms met de gloednieuwe Kia Niro.

De nieuwe Niro is gemaakt voor next level duurzaamheid en uitgerust met ultramoderne en geëlektrificeerde aandrijflijnen. Kies de Niro die past bij jouw levensstijl en ga voor een hybride, plug-in hybride of een volledig elektrisch model.

Ontdek de ultramoderne en geëlektrificeerde aandrijflijnen van de Kia Niro

De Kia Niro Hybrid vanaf €31.995 
De nieuwe Kia Hybrid combineert het beste van twee werelden. Hybride rijden is een eenvoudige en effectieve manier om je uitstoot en je brandstofverbruik te verminderen. En dat zonder een stekker te hoeven aansluiten. 
Ontdek de Niro Hybrid

De Kia Niro Plug-in Hybrid vanaf €39.695
Bewust kiezen voor een schonere toekomst? Dan is de nieuwe Kia Niro Plug-in Hyrid het perfecte startpunt. Je schakelt naadloos over van hybride naar emissieloos elektrisch rijden. Dat levert je een elektrisch rijbereik tot 65 km* op én een flinke kostenbesparing.
Ontdek de Niro Plug-in Hybrid

De Kia Niro EV vanaf €41.795 
Kies vandaag voor de EV van morgen. Van het gewaagde en stijlvolle design tot de aandrijving door de nieuwste elektromotor, de nieuwe Kia Niro EV zorgt opnieuw voor een dynamische rijervaring. Deze volledig elektrische crossover biedt je een actieradius tot maar liefst 460 km (WLTP).
Ontdek de Niro EV