De Kia EV3 komt er aan!

Geplaatst op: 14/03/2024 De Kia EV3 komt er aan!

EV3 schittert tijdens EV Day in Korea

Kia introduceert dit jaar een volledig elektrisch model: de EV3. Wij van Fase Autobedrijven zijn enorm enthousiast over deze vernieuwde concept car. Wat een moderne, ingetogen en gave elektrische cross-over is het! Het design van de Concept EV3 heeft een unieke vorm, door een naar voren geplaatste voorruit en een aflopende daklijn. De contrasterende stijlen rondom de voorruit geven het dak een zwevend en aerodynamisch effect.

Comfortabele rijervaring

Het panoramadisplay van 29-inch bevat alle nodige informatie terwijl je rijdt. Subtiele sfeerverlichting benadrukt prachtig de lijnen van het dashboard en creëert rust in het interieur. Dit geeft je een comfortabel gevoel tijdens elke reis.

Robuust design

De verlichting aan de voorkant en achterkant ondergaat subtiele aanpassingen en ook de zijspiegels zijn vervangen voor conventionele exemplaren. De robuuste vormen van de wielkasten met hoekige designelementen geven de Concept EV3 een gedurfd en krachtig uiterlijk. Het gebruik van tegenstellingen in het interieurontwerp zorgt voor een rustige uitstraling.

Rust in het interieur

Het interieur van de Concept EV3 is geïnspireerd door het element 'Air'. Er is gebruik gemaakt van lichte, transparante en duurzame materialen. Dit geeft rust in het ontwerp en een ruimtelijk gevoel. 

EV3 introductie

Voor de EV3 gaf Kia een verwachte Europese vanaf prijs op van zo'n €33.000. Kia onthult de EV3 nog dit jaar. Zodra het team van Fase Autobedrijven deze stoere SUV voor je kan bestellen, laten we dat natuurlijk weten. Wie weet zie je jezelf binnenkort al achter het stuur van dit pareltje.