De nieuwe Kia EV3 bij Fase Autobedrijven

Geplaatst op: 07/05/2024 De nieuwe Kia EV3 bij Fase Autobedrijven

Rijden in de nieuwe Kia EV3 komt steeds dichterbij: de eerste beelden van de volledig elektrische SUV zijn inmiddels bekend en de wereldpremière volgt binnenkort. Bij Fase Autobedrijven zijn we enorm enthousiast over deze vernieuwde SUV. Wat een moderne, ingetogen en gave elektrische cross-over is het!

Het design van de EV3 heeft een unieke vorm, door een naar voren geplaatste voorruit en een aflopende daklijn. De contrasterende stijlen rondom de voorruit geven het dak een zwevend en aerodynamisch effect. De nieuwe beelden geven een glimp van het gedurfde en robuuste design van de compacte SUV. Opvallende details zoals de kenmerkende Star Map-verlichting en de hoekige spatborden geven de Kia EV3 een stoere, futuristische look. Net als bij de nieuwste Kia Sorento en Kia Picanto, zien we ook bij de EV3 het krachtige ‘Opposites United’ design.

Rust in het interieur

Het interieur van de EV3 is geïnspireerd door het element 'Air'. Er is gebruik gemaakt van lichte, transparante en duurzame materialen. Dit geeft rust in het ontwerp en een ruimtelijk gevoel. Het panoramadisplay van 29-inch bevat alle nodige informatie terwijl je rijdt. Subtiele sfeerverlichting benadrukt prachtig de lijnen van het dashboard en creëert rust in het interieur. Dit geeft je een comfortabel gevoel tijdens elke reis.

Binnenkort in onze showroom

De EV3 maakt in zijn segment niet alleen het verschil met zijn looks en royale ruimte. De Kia EV3 levert ook zeer goede prestaties dankzij de integratie van innovatieve technologieën. De prijs, specificaties en beschikbaarheid van de nieuwste Kia zullen tijdens de wereldpremière op 23 mei om 12 uur bekend worden gemaakt op het Kia Worldwide YouTube-kanaal. Uiteraard houden wij je via onze website en social media op de hoogte van de nieuwe EV3.

Ben jij klaar om de overstap te maken naar elektrisch rijden? Naar verwachting staat de nieuwe Kia EV3 medio juli bij ons in de showroom.