Fase Autobedrijven bekroond met Platinum Prestige Dealer Award 2018

Geplaatst op: 06/12/2017 Fase Autobedrijven bekroond met Platinum Prestige Dealer Award 2018

Kia Motors Europe heeft in Frankfurt de best presterende Kia-dealers in Europa van 2017 bekendgemaakt. Fase Autobedrijven B.V. viel hierbij de ‘Platinum Prestige Dealer Award’ ten deel. Namens Fase Autobedrijven ontving Arjan van Vliet de bijbehorende award uit handen van Michael Cole, COO van Kia Motors Europe.

Bij de beoordeling wordt met name gekeken naar de afdelingen Verkoop en After Sales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar zeker ook naar de wijze waarop de service aan de klant wordt verleend. De Kia-vestigingen in Alphen aan den Rijn, Woerden en Waddinxveen hebben zich daarbij positief onderscheiden. Daardoor schaart Fase Autobedrijven zich bij de best presterende Kia-dealers wereldwijd.

Arjan van Vliet van Fase Autobedrijven: "We zijn zeer vereerd om de titel Platinum Prestige Dealer te mogen voeren in 2018. We gaan dit dan ook met trots doen. De uitreiking op het hoofdkantoor in Frankfurt heeft ons nóg meer inspiratie gegeven om de ambities van Kia verder te integreren in onze bedrijven."

uitreiking kia platinum prestige award