Introductie Kia Ceed GT line

Geplaats op: 10/12/2018 Introductie Kia Ceed GT line

Na de succesvolle introductie van de Ceed hatchback en Sportswagon wordt de Ceed familie opnieuw uitgebreid met GT-Line varianten voor de Ceed hatchback, Sportswagon en GT.

“De nieuwe Ceed GT-Line is geïnspireerd op het design van de nieuwe en krachtige Ceed GT en zal daardoor een groter publiek aanspreken”, zegt Emilio Herrera, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe.

“Sinds de lancering van de Ceed in Europa eerder dit jaar, wordt de auto geprezen vanwege zijn uitgebreide reeks technologieën, efficiëntie en aantrekkelijke rijgedrag. De GT-Line bouwt voort op een van de belangrijkste sterke punten van nieuwe Ceed: het design.”

De voorzijde van de Ceed GT-Line onderscheidt zich doormiddel van satijnchromen afwerking rondom de ‘tiger-nose’ grille en verticale satijnchromen blades in de bumper. Deze inserts zijn met een hoogglans zwart paneel verbonden met de onderste grille voor een sportiever en krachtiger front. Daarnaast beschikt de GT-Line in Nederland standaard over LEDkoplampen. De GT-uitvoering beschikt over een donkerchromen afwerking en een rode inleg in de radiator grille inclusief een GT badge.

De GT-Line uitvoeringen beschikken standaard over projectiemistlampen. Deze mistlampen hebben geen statische bochtverlichting functie. De GT beschikt niet over mistlampen aan de voorzijde.

De Ceed hatchback GT-Line beschikt standaard over side-skirts afgewerkt in hoogglans zwart met grijze inleg (GT: rode inleg). De Sportswagon variant beschikt niet over side-skirts. De standaard in zwart afgewerkte buitenspiegels gecombineerd met het standaard glazen schuif-/kanteldak op de GT-Line zorgen voor een sportief voorkomen.

Ceed GT-line

 Ceed GT