Kia nieuws van de Genève Motor Show 2018

Geplaatst op: 13/03/2018 Kia nieuws van de Genève Motor Show 2018

Op de Genève Motor Show presenteerde Kia de derde generatie Ceed & Ceed Sportswagon. De nieuwe Ceed is voorzien van geavanceerde technologieën en ontworpen en gebouwd in Europa. Ook lanceerde Kia de sportieve Rio GT-Line -de eerste GT-Line van dit model- en de nieuwe Optima Sportswagon.

Bekijk de onthullingen

Kon je zelf niet bij de beurs aanwezig zijn? Bekijk dan in onderstaande video de onthullingen terug.

De nieuwe Kia Ceed & Ceed Sportswagon

kia ceed 2018

kia ceed sportswagon 2018

Als je denkt dat dynamische styling en dynamisch rijden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, dan heb je je match gevonden in de nieuwe Kia Ceed en Ceed Sportswagon. Met het gedurfde design dat onmiddellijk je aandacht trekt en intelligente nieuwe technologieën die je verwachtingen overtreffen, herontdek je het plezier en de opwinding van autorijden.

De Kia Ceed & Ceed Sportswagon staan vanaf de tweede helft van 2018 bij ons in de showroom. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Klik dan op onderstaande button, dan informeren wij je zodra de nieuwe Ceed er is.

Ja, houd mij op de hoogte!

Perfectie als passie: de nieuwe Kia Rio GT-Line

kia rio gt-line

Geïnspireerd door de Kia 'GT'-range, is dit de allereerste Kia Rio GT-Line die wordt gelanceerd - doordrenkt met een sportieve nieuwe look, zowel van binnen als van buiten. De zelfverzekerde styling wordt gecombineerd met ongeëvenaarde veelzijdigheid en aangevuld met een aaneenschakeling van innovatieve comfort- en veiligheidsfeatures. Plus turbo-prestaties en een indrukwekkende wegligging waardoor rijden nog plezieriger wordt. Ervaar de Kia Rio als nooit tevoren.

De Kia Rio GT-Line is per direct te bestellen en staat naar verwachting in april dit jaar bij ons in de showroom. De vanafprijs bedraagt € 21.235. Als eerste op de hoogte zijn zodra de Kia Rio GT-Line er is? Laat dit ons weten via onderstaande button.

Ja, houd mij op de hoogte

Sportieve aantrekkingskracht. De nieuwe Kia Optima Sportswagon.

kia optima sw 2018

Deze nieuwe generatie Kia Optima Sportswagon is nog steeds de belichaming van ruimte en veelzijdigheid, maar biedt nu ook een scala aan frisse nieuwe design verbeteringen en een uitgebreid motoren aanbod. Ook aan de binnenkant zijn er veel technologische ontwikkelingen te ontdekken, zoals een nieuwe 360°-camera met hoge resolutie, de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals vermoeidheidsherkenning en actieve rijbaanassistentie - waarmee het een van de veiligste auto's in zijn klasse is.

De nieuwe Kia Optima wordt eind derde kwartaal 2018 bij ons in de showroom verwacht. Wil je op de hoogte blijven van prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe Kia Optima? Klik dan op onderstaande button.

Ja, houd mij op de hoogte

kia optima 2018

kia optima 2018