Klantenbeoordelingen Fase Autobedrijven Woerden

Klantenbeoordelingen > Fase Autobedrijven Woerden

Hieronder zie je alle klantbeoordelingen voor onze vestiging Fase Autobedrijven Woerden. Wil je zelf een review achterlaten? Dat kan via deze link.

 • Desiree

  Leiden

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Prettig geholpen

  Zeer prettig geholpen. Niet opdringerig

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie:

  Showroom: 8

 • Sebastian

  Woerden

  4
  Ja, ik beveel dit aan

  bedrogen

  Op de factuur staat een item: "ruitensproeiervloeistof" Toen ik thuis kwam heb ik gekeken en de tank is half leeg! Waar heb ik voor betaald? Er zit emulsie onder de olievuldop. het kan erop wijzen dat de vloeistof zich vermengt met de olie, d.w.z. een ernstige storing. Gelukkig weet ik dat mijn reizen (winterperiode) kort zijn en is het alleen maar condensatie van waterdamp. De monteur zou me er echter naar moeten vragen om storingen uit te sluiten. Kan ik er zeker van zijn dat de keuring van mijn auto betrouwbaar is uitgevoerd? Volgens mij helaas niet.

  Service: 4

  Deskundigheid: 6

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 8

  Communicatie:

  Showroom:

 • Jan

  Beukers

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  Prima geholpen

  Vriendelijk en correct contact

  Service: 9

  Deskundigheid: 9

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 9

  Communicatie:

  Showroom: 9

 • Wilco

  Den Haag

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Goed

  Goed, persoonlijke contact, eerlijke prijs, komt afspraken na

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie:

  Showroom: 10

 • Jan

  Woerden

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  Je doet nooit tevergeefs een beroep op de mensen van Fase Woerden

  Ik ben onder de indruk van de bereidheid om te helpen, juist ook bij de onverwachte dingen die even plotseling tussendoor moeten. Geweldig!

  Service: 9

  Deskundigheid: 9

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 9

  Communicatie:

  Showroom: 8

 • Ruud

  woerden

  8
  Ja, ik beveel dit aan

  klantvriendelijke en open communicatie

  goed

  Service:

  Deskundigheid: 7

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie:

  Showroom: 6

 • Monique v Hoorn

  Woerden

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  Prima.komt betrouwbaar over.

  .

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie:

  Showroom: 8

 • GJ Sterrenburg

  ANDEL

  2
  Ja, ik beveel dit aan

  zeer matig

  aankoop van mijn KIA ging goed maar de voorlichting en afhandeling van de extra accessorisch, gekocht bij deze zaak, is zeer onder de maat . ik zal ook niemand aanraden om hier een auto te kopen .

  Service: 5

  Deskundigheid: 5

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 6

  Communicatie:

  Showroom: 5

 • S

  Woerden

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  Als jarenlang een fijne klantrelatie

  Ik vind het als klant, waar dan ook, erg belangrijk om op een leuke, toegankelijke en eerlijke manier echt in contact te zijn. Onderste uit de kan hoeft niet, wel dat de verkopende partij er wat aan gelegen is jou als klant te hebben en daarvoor wat te willen doen. En die ervaring heb ik met de vestiging aan de Jozef Israëlslaan te Woerden. Kom er al jarenlang met veel plezier.

  Service: 9

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie:

  Showroom: 9

 • Albert

  Bodegraven

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  Altijd een heel prettige benadering door de medewerkers en een heel goede service.

  Ik voel me bij deze locatie altijd welkom, het maakt niet uit waarvoor ik kom en wie ik er spreek. Deze keer heb ik via Kia private lease een nieuwe auto bij deze dealer besteld. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang. En al mijn vragen via de mail werden bijzonder snel beantwoord. Bij de aflevering werd zeer ruim de tijd genomen om alles door te nemen en werden ook alle functies van de auto uitgelegd en gedemonstreerd. Helemaal top dus!

  Service: 10

  Deskundigheid: 9

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 9

  Communicatie:

  Showroom: 9

 • Cees

  Geldermalsen

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Snelle en zeer correcte service

  Na een aantal dagen op zoek naar een jonge Kia Niro uitgekomen bij Fase in Woerden. Tijdens een spontaan bezoek was de geadverteerde auto op dat moment niet aanwezig. Na overleg heeft John Schuurman geregeld dat de auto een uurtje later wel aanwezig zou zijn. Na de proefrit en bakkie koffie overgegaan tot aankoop. Een week later werd de auto keurig afgeleverd zoals besproken. Complimenten voor Fase autobedrijf en zeker voor John Schuurman.

  Service: 10

  Deskundigheid: 9

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 9

  Communicatie:

  Showroom: 10

 • Sylvia

  Amsterdam

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Erg behulpzaam, gaven belangeloos snel advies

  Erg behulpzaam, gaven belangeloos snel advies

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit:

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom:

 • gert-jan baas

  Zegveld

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  mijn picanto zwart uit aug 2015

  kenteken 5-zgs-99 is goed geregeld met onderhoud voor dat ik hem kocht

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 10

 • Hans

  Montfoort

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Perfecte benadering en uitstraling naar de klant toe

  Toppie bedrijf

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 9

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 9

  Showroom: 10

 • Rick

  Rotterdam

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Top service !!

  Na een lange zoektocht zonder resultaat, dacht ik: ‘ ik rijd eens langs de Kia- dealer in Woerden‘. Op dat moment was er geen Kia met automaat te koop, wel een Toyota Prius die volledig overeen kwam met mijn wensenpakket. Met verkoper Dirk-Jan tot een goede overeenkomst gekomen en mijn oude auto ingeleverd. Na diverse dealers te hebben bezocht gedurende een jaar, gaf Fase direct de doorslag. Waarom? Mede door verkoper Dirk-Jan, hij heeft geduld, is open en eerlijk, niet opdringerig en afspraak is afspraak , ook na het ophalen van de Prius. Wat ik zeer waardeer. Mijn Toyota Prius stond bij het ophalen klaar, prachtig gepoetst, met een bordje met mijn naam er op en een bos bloemen als of ik een gloednieuwe auto had gekocht. Dirk-Jan bedankt, ik ben zeer tevreden met de Prius. R. D. Rotterdam.

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 7

 • Hendrik Suuroverste

  Purmerend

  8
  Ja, ik beveel dit aan

  Prima!

  Zeer goede ervaring.

  Service: 10

  Deskundigheid: 8

  Prijs/kwaliteit: 7

  Klantvriendelijkheid: 9

  Communicatie: 9

  Showroom: 7

 • J.L. Outshoven

  Woerden

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Top bedrijf

  Goede en vriendelijke verkoper en alles tot in de puntjes geregeld

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 10

 • Robert Beuningen

  IJsselstein

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  zeer Top

  Vriendelijke verkoper goede uitleg gekregen en een bosje bloemen wat wij zeer attent vonden,

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 10

 • paul Jongerius

  Culemborg

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  Professioneel geholpen en goede servic

  Fijne garage met vriendelijk personeel.

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 8

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 9

  Showroom: 7

 • I van der Zee

  Bodegraven

  9
  Ja, ik beveel dit aan

  super

  ik ben zeer tevreden en heel erg netjes geholpen met mijn nieuwe auto die ik bij U heeft gekocht

  Service: 9

  Deskundigheid: 9

  Prijs/kwaliteit: 9

  Klantvriendelijkheid: 9

  Communicatie: 9

  Showroom: 10

 • Jan

  Zoetermeer

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  erge prettige dealer

  Bij Fase een gebruikte auto gekocht. Door Dirk-Jan uiterst vriendelijk ontvangen. Na de proefrit en het gebruikelijke onderhandelen, besloten de auto te kopen. Bij het afleveren stond de auto, keurig netjes,in de showroom met een hoes er overheen, die wij er dan zelf moesten afhalen. Naast de auto stond een bordje met je naam en een bos bloemen. Ook al koop je een gebruikte auto, Je wordt hier behandeld alsof je een nieuwe auto koopt. Als er na de aflevering nog iets is waar je over twijfelt of als er iets aan mankeert, wordt dit door de werkplaats direct opgepakt en opgelost. Hier zouden veel dealers een voorbeeld aan kunnen nemen.

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 9

 • A.J. Hoogland

  Vleuten

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Weer geweldig geholpen

  Weer op een plezierige en deskundige manier geholpen

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 7

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 7

 • Ed Zijlstra

  Oostzaan

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Top service

  Top

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 10

 • Lia

  Kockengen

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  klasse!

  Ik ervaar elke keer weer de service van Fase Woerden als uitstekend. Altijd vriendelijk en zeer deskundig. Vandaar dat ik mijn nieuwe Kia wederom bij Fase Woerden heb gekocht.

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 10

 • Ruud

  Ter Aar

  10
  Ja, ik beveel dit aan

  Goede en prettige zaken doen met dit bedrijf

  Communicatie was duidelijk en op een zeer aangename manier. Dit bedrijf heeft zijn zaakjes goed op orde. Hier voel je je echt klant. Zelfs na 2 weken werden gebeld of er nog zaken waren. Top Top houdt dit vol dan wordt de klanten kring alleen maar groter.

  Service: 10

  Deskundigheid: 10

  Prijs/kwaliteit: 10

  Klantvriendelijkheid: 10

  Communicatie: 10

  Showroom: 9