Nieuwe Sportage vanaf februari in Nederland

Geplaats op: 19/01/2016

Kia start 2016 in stijl met de nieuwe Kia Sportage, die vanaf februari bij Fase Autobedrijven in de showroom staat. Een nieuw design en een interieur waarin kwaliteit de boventoon voert zijn de direct zichtbare highlights. Daarnaast verrast de Sportage met nieuwe motoren, een aanzienlijk verbeterd rijgedrag, geavanceerde technologieën, een breed aanbod aan uitvoeringen en een scherpe prijsstelling vanaf € 25.995,-.

Het nieuwe interieur is voorzien van een fris, modern design, zacht aanvoelende materialen en mat-chromen accenten. Een combinatie die het hoge kwaliteitsniveau onderstreept. Andere highlights van de nieuwe Kia Sportage zijn de praktische bruikbaarheid en een uitgebreide reeks aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Voorbeelden zijn het autonome remsysteem (AEB), actieve rijbaanbegeleiding, adaptieve koplampen, dodehoekdetectie, grootlichtassistent, een slimme automatische achterklep, snelheidsbordenherkenning, een draadloos oplaadstation voor smartphones, het JBL Premium Sound System en een navigatiesysteem met achteruitrijcamera inclusief TomTom Live Services.

In februari bij de dealer
Vanaf februari 2016 staat de nieuwe Kia Sportage bij ons in de showroom maar u kunt nu al bestellen. Prijzen beginnen bij € 25.995,- voor de 1.6 GDi EconomyLine. Voorzien van de nieuwe 1.6 T-GDi in combinatie met de GT-Line-uitrusting is de Sportage er vanaf € 35.995,-. Dieselen kan eveneens vanaf € 35.995,-, met de Sportage 1.7 CRDi DynamicLine.

Wij houden u op de hoogte over de levering van de nieuwe Sportage.