Kia Occasions

Op zoek naar een tweedehands Kia? Als officieel Kia dealer bieden wij een ruim assortiment Kia occasions. Bekijk onze voorraad en plan direct een proefrit!

Bekijk onze Kia occasions

Kia top selectie occasions

Wij bieden een selectie van de beste occasions onder de naam "Kia top selectie". Deze Kia occasions zijn gegarandeerd als nieuw. Hierdoor geniet je van kwaliteit en zekerheid.

kia occasions top selectie

Voordelen van de Kia top selectie:

✔ Maximaal 5 jaar en 130.000 km
✔ Kia Internationale Wegenhulp
✔ Controle op 105 punten
✔ Bekende onderhoudshistorie
✔ Gebruik van originele onderdelen ✔ Nationale Auto Pas
✔ Europese garantiedekking
✔ Gratis Kia Family Card
✔ MijnKia
✔ Omruilgarantie

Dé Kia Occasion dealer van Gouda, Woerden & Alphen aan den Rijn

Wij zijn de officiele Kia dealer van het Groene Hart met vestigingen in Woerden, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen. We bedienen onder andere klanten in Bodegraven, Hazerswoude, Nieuwveen, Nieuwkoop, Zevenhoven, Leimuiden, Ter Aar, Rijnsaterwoude, Woubrugge, Montfoort, Oudewater, Moerkapelle, Zevenhuizen, Boskoop, Gouda, Reewijk, Vlist, Moordrechten Schoonhoven.

Je bent van harte welkom voor een kop koffie, proefrit of kennismaking een van onze vestigingen. Bekijk hier onze contactgegevens.

kia occasion dealer pand vooraanzicht

Kia onderhoud en reparatie

Onze gecertificeerde Kia monteurs kennen jouw Kia als geen ander en houden jouw Kia in topconditie. Ook voor APK en reparaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je bent altijd verzekerd van vaste scherpe reparatie- en onderhoudsprijzen. Klik hier om een afspraak te plannen.

Kia occasion afleverpakketten

Onze Kia occasions worden standaard afgeleverd met een Basis afleverpakket. Hiermee zijn onze occasions o.a. standaard gecontroleerd op 105 punten. Bekijk al onze Kia occasion afleverpakketten.