Op weg naar de top voor CliniClowns!

Geplaatst op: 31/05/2024 Op weg naar de top voor CliniClowns!

Op 8 september 2024 gaan wij de uitdaging aan om de legendarische Col du Galibier te beklimmen. Dit doen we niet zomaar; ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor CliniClowns. Deze organisatie brengt een glimlach op het gezicht van zieke kinderen, zelfs in de moeilijkste tijden.

Samen grenzen verleggen

Dit jaar doen er tien collega’s mee aan de Alphentocht om hun grenzen te verleggen en een verschil te maken in het leven van zieke kinderen en hun families. Iedere ingezamelde euro helpt mee om hun welzijn te verbeteren en om vreugde en afleiding te brengen.

We zijn enorm trots op onze sportieve helden: Ronald Bomas, Marc de Viet, Sven van Beek, Raymond Slappendel, Melissa van Tongeren, Patrick van Oosterhout, Edwin Bakker, Ruben Elzas, Wesley van Ingen en Linda de Knikker. Bedankt voor jullie geweldige inzet!

Hoe kun jij ons helpen?

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, eenzaam, onzeker of verdrietig zijn en een lach hard nodig hebben. Zo vergeten zieke kinderen even dat ze ziek zijn en voelen mensen met een beperking of dementie zich begrepen en gezien. CliniClowns hebben jouw steun hard nodig.

We hebben een teampagina opgezet voor Team Van Vliet Autogroep. Hier kun je een bedrag naar keuze doneren, om zo jouw steentje bij te dragen aan CliniClowns. Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil. Laten we samen de krachten bundelen en een lichtpuntje zijn voor kinderen die het zo hard nodig hebben.

Help jij ons met een mooi bedrag de berg op? Bekijk hier onze teampagina.