Showroom sinds 28 april open zonder afspraak

Geplaats op: 28/04/2021 Showroom sinds 28 april open zonder afspraak
  • Onze werkplaats is geopend
  • Onze showroom is zonder afspraak te bezoeken
  • Onze verkopers zijn op diverse manieren bereikbaar

Middels dit bericht brengen wij je graag op de hoogte van de dienstverlening die wij momenteel kunnen bieden in verband met Corona.

Werkplaatsafspraken

Onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud, APK en / of reparatie. Plan eenvoudig en snel een afspraak via faseautobedrijven.nl/werkplaats. Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn voor het inleveren van de sleutel van de auto. Het dragen van een mondkapje en het volgen van de RIVM-richtlijnen is hierbij verplicht. 

Showroom 

Sinds 28 april zijn onze showrooms weer zonder afspraak te bezoeken. Uiteraard kun je nog steeds een bezoek plannen via verkoop@faseautobedrijven.nl of neem contact op via de telefoonnummers onderaan dit nieuwsbericht.

Liever contact vanuit huis? Onze verkoopadviseurs kunnen je prima helpen via bijvoorbeeld Whatsapp of FaceTime (beeldbellen) om een auto in onze showroom te laten zien, een taxatie te doen of voor een informatief gesprek. Neem ook hiervoor contact op via onderstaande telefoonnummers.

Aflevering auto

Heb je een afspraak gepland voor het ophalen van jouw nieuwe auto of occasion? Deze kan gewoon doorgang vinden. Eventueel is aflevering op locatie mogelijk.

Bereikbaarheid

Wij zijn gewoon bereikbaar op de manieren die je van ons gewend bent. Onze medewerkers nemen de RIVM-richtlijnen in acht en dragen zorg voor jouw en onze veiligheid.

Heb je vragen over je afspraak, auto en / of de beperkte showroom mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummers:

Woerden:  0348 - 421 234
Alphen aan den Rijn: 0172 - 474 933
Waddinxveen: 0182 - 200 202