Vandaag, precies op Valentijnsdag, bestaat Fase 20 jaar

Geplaatst op: 14/02/2023 Vandaag, precies op Valentijnsdag, bestaat Fase 20 jaar

Een trouwe (eerste klant) is Carla. Zij kocht haar Kia Rio op 14 februari 2003. Tot op de dag van vandaag is deze mevrouw onze klant, inmiddels met een prachtige Kia XCeed. Onze nummer 1? Dat zijn jullie, de sleutel tot ons succes. Happy Valentine’s Day!

 

Op Valentijnsdag, 14 februari 2003, opende de drukst bezochte zolder van Nederland: Kia Center Fase B.V. Zolder, omdat dit bedrijf zich vestigde op de tweede etage in het reeds bestaande Automobielbedrijf Dinant Fase B.V. op de Curieweg 11 in Alphen aan den Rijn. Drukste omdat we toen met de Sorento de eerste èchte hit van Kia in Nederland in handen hadden. Levertijden van 1,5 jaar of soms meer. Tijdens de opening leverden we de eerste Kia af aan Carla uit Alphen aan den Rijn: de Kia Rio. Tot op de dag van vandaag is deze mevrouw onze klant, inmiddels met een prachtige Kia Xceed.Kia Center Fase is behoorlijk gegroeid in de afgelopen 20 jaar, net als het prachtige nummer 1 merk: KIA. 

Sinds 2015 zijn we onderdeel van de Van Vliet Autogroep en heten we Fase Autobedrijven (Movement That Inspires). Maar feit is: dat we vandaag, op Valentijnsdag, 20 jaar bestaan. Dat was nooit gelukt zonder onze vele trouwe klanten: onze dank daarvoor!

Ps: ben jij voor Valentijnsdag op zoek naar een moderne, sportieve en stijlvolle date? Eén die al je zintuigen prikkelt én 100% klaar is voor een toekomst met jou? Fase Autobedrijven brengt jullie graag met elkaar in contact