Voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus

Geplaatst op: 17/03/2020 Voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus

Ook bij Fase Autobedrijven volgen we het nieuws rondom het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM op de voet. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat immers op de eerste plaats. 

Onze werkplaats en showroom zijn tot nader order gewoon open. Er zijn echter wel een aantal voorzorgsmaatregelen die we nemen. Deze lichten we hieronder toe.

Preventieve maatregelen

  • Onze medewerkers schudden geen handen met collega's en klanten. In plaats daarvan begroeten we je met een glimlach :)
  • We houden 1,5 meter afstand.
  • Medewerkers wassen de handen na ieder klantcontact om besmetting te voorkomen. Bijvoorbeeld bij de overdracht van documenten en/of sleutels, maar ook voor en na onderhoud of reparatie van je auto.
  • Medewerkers die klachten ervaren blijven thuis. 
  • Ervaar je zelf klachten? Dan zien we je graag op een ander moment terug. Heb je al een afspraak ingepland? Neem dan telefonisch contact op voor een nieuwe afspraak. We wensen je een spoedig herstel, let goed op jezelf.

Kunnen jullie mijn auto ophalen voor onderhoud?
We willen er alles aan doen om jouw auto onderhoud veiliger te maken. Blijf je liever thuis? Dan kunnen wij je auto bij je thuis ophalen en weer afleveren na het onderhoud. Je kunt ook je auto bij ons parkeren en de sleutels in de bus doen, dan pakken wij het verder op. 

Hoe veilig is het om een proefrit te maken?
Onze auto’s worden door verschillende mensen proefgereden. Daarom is een goede hygiëne erg belangrijk. Onze medewerkers desinfecteren na iedere proefrit de deurgrepen, schakelpook, stuur en navigatieschermen, zodat jij met een gerust hart een proefrit kunt maken.

Kan ik ook vanuit huis contact hebben met een verkoopadviseur?
Uiteraard kan dat! Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar om je op afstand zo goed mogelijk te helpen. Zij zijn bereikbaar via onderstaande telefoonnummers, e-mail of via onze website chat. Je kunt ook onze voorraad ook online bekijken.

Meer informatie over de Corona uitbraak en wat je zelf kunt doen is te vinden op de website van de overheid.

Mocht je vragen hebben n.a.v. dit nieuwsbericht dan kun je ons bereiken via onderstaande telefoonnummers. Je kunt rekenen op onze service.