Woerden City Karting zaterdag 30 september 2017

Geplaatst op: 28/09/2017 Woerden City Karting zaterdag 30 september 2017

Aanstaande zaterdag 30 september is het zover: Woerden City Karting. Snelheid, adrenaline en gezelligheid gegarandeerd! Als trotse sponsor van dit evenement nodigen wij u van harte uit te komen kijken.

Het evenement wordt georganiseerd door JCI Het Groene Hart en de opbrengst gaat naar Hartslag Woerden.

Onze collega's van AutoWinkel rijden mee met een eigen kartteam en staan met een stand op het horecaplein. Hiernaast zijn we op het terrein van IDB groep aanwezig met een F1 race simulator.

Rijd de snelste tijd in onze F1 race simulator

Onze Max Verstappen Formule 1 race simulator staat op het terrein van IDB groep aan de Vijzelmolenlaan 2. Zie ook de blauwe stip op de kaart onderaan deze email.

De drie snelste rijders winnen een prijs, waaronder gratis karten bij de Kartfabrique voor 4 personen, een weekend lang rijden in een Abarth 595, Fiat 124 Spider of Alfa Romeo Stelvio en een Opel goodiebag gevuld met diverse leuke accessoires waaronder een antivries pakket.

Locatie en tijd

Het karten zal op zaterdag 30 september tussen 12:00 en 18:30 uur plaatsvinden op straat in bedrijventerrein Middelland in Woerden. Het circuit is een vierkantje over de Wipmolenlaan, Trasmolenlaan en Pelmolenlaan.

In de buitenbocht van de Trasmolenlaan zal een horecaplein aanwezig zijn waar u zich tegoed kunt doen aan een hapje, een drankje en muziek. Sanitaire voorzieningen zijn aanwezig.

Een fietsenstalling vindt u op de kruising van de Pelmolenlaan en de Wilmolenlaan (zie kaart). Op het horecaplein zullen diverse sponsoren aanwezig zijn met expositieruimtes. Bekijk ook het evenement op Facebook.

Klik op de kaart voor een vergroting.